Ved frokosttid tikkede en sms ind. Den var fra forlaget; “Din bog er kommet fra trykken og den er SÅ flot.”
Mit hjerte bankede hurtigere end normalt, da jeg sidst på eftermiddagen gik op ad trappen til Informations Forlag.
Sikken en dag. Hele min krop og mit sind er ét stort smil.
Selvom jeg godt vidste hvordan bogen kom til at se ud, så var det alligevel en fuldstændig vild oplevelse at stå med den i hænderne for første gang. Wau … Det er en flot bog! Faktisk kan jeg ikke sige mig fri for, at jeg blev meget rørt.
Mest af alt håber jeg, at bogen kan være en håndsrækning til andre, der står i samme situation, som vi gjorde for halvandet år siden. Den kan uden tvivl også læses af andre, der ikke skal sende deres barn i krig, for det er også en interessant bog om hvordan vi som mennesker tackler livets udfordringer.


Kan man starte weekenden på en mere perfekt måde? smiley


Bogen udkommer den 8.maj og vil være at finde hos bl.a. Arnold Busck. Den kan også bestilles hos Forlaget Information og på nettet.